Cinayete kaza süsü verdiler!

 MUĞLA’nın Datça İlçesi’nde sahipli bir köpek, balkondaki kulübesinde zehirlendikten sonra, kaza görüntüsü vermek amacıyla beli kırılarak yolun ortasına atıldı. Olay, zehirli etlerden yiyen 2 de kedinin ölmesiyle ortaya çıktı. Öldürülen köpeği besleyen 48

Cinayete kaza süsü verdiler!

 

MUĞLA’nın Datça İlçesi’nde sahipli bir köpek, balkondaki kulübesinde zehirlendikten sonra, kaza görüntüsü vermek amacıyla beli kırılarak yolun ortasına atıldı.
 
Olay, zehirli etlerden yiyen 2 de kedinin ölmesiyle ortaya çıktı. Öldürülen köpeği besleyen 48 yaşındaki Gülay Bulcan, olayı anlatırken gözyaşlarına boğuldu. Köpeğin, şehir dışında olan komşusu Alev Ergüner’e ait olduğunu dile getiren Bulcan, “Sahibi burada olmadığı için köpeğe ben bakıyordum.
 
Balkondaki kulübesinde bağlıydı. Gece, hayvanı kontrol için geldiğimde, balkonu darmadağın bir halde gördüm. Etrafta beyaz bir toz vardı. Daha sonra köpeğin ölüsü bulundu. Belinin kırık olduğu ortaya çıkınca acımız iki kat arttı” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam