Cinayet hatırası

İzmir'de, alkol aldığı arkadaşı Nazım Kurtuldu'yu yaraladıktan sonra düştüğü yerde boğazını ve yüzünü keserek yaptığı işkenceyi cep telefonuna kaydeden E.A.'nın, olaydan sonra Kurtuldu'nun cesedi ile hatıra fotoğrafı çektiği ortaya çıktıİzmir Karşıyaka’da

Cinayet hatırası

İzmir'de, alkol aldığı arkadaşı Nazım Kurtuldu'yu yaraladıktan sonra düştüğü yerde boğazını ve yüzünü keserek yaptığı işkenceyi cep telefonuna kaydeden E.A.'nın, olaydan sonra Kurtuldu'nun cesedi ile hatıra fotoğrafı çektiği ortaya çıktı

İzmir Karşıyaka’da 20 Mayıs günü, kuaförlük yapan Nazım Kurtuldu’nun cesedi bulundu. Olay yeri çevresindeki araştırmalar sırasında Kurtuldu’ya ait ve yaklaşık bir kilometre boyunca yola damlayan kan izlerine rastlandı. Polis araştırmasını sürdürürken, zanlı E.A.’nın, Karşıyaka sahil boyunda oturup konuştuğu kız arkadaşı L.Y., cinayeti sevgilisinin işlediğini anlayınca, E.A.’yı olay yeri yakınlarında gördüğü polise teslim etti. E.A.’nın telefon kayıtlarını inceleyen polis, en son görüştüğü kişiler arasında Nazım Kurtuldu’nun olduğunu görünce gözaltına aldı. Cinayet şüphelisi E.A.’nın olayın ardından evine gidip üzerini değiştirdikten sonra kız arkadaşından yardım istemeye gittiği ortaya çıktı.
 
Sorgusunda susma hakkını kullanan E.A., adliyeye sevk edilirken cinayetin nedeni sorulunca, “Allah istedi” karşılığını verdi. E.A., nöbetçi mahkemece tutuklandı. E.A.’nın cep telefonunu incelemeye alan polis şok görüntülerle karşılaştı. Görüntülerde katil zanlısının, Nazım Kurtuldu’yu yaralamasının ardından, kan kaybından düştüğü yerde, bir yandan boğazını kesip yüzünü çizerek işkence yaptığı, bir yandan da bu korkunç anları cep telefonuna kaydettiği belirlendi. 
 
CESETLE FOTOĞRAF 
 
Cinayet Büro Amirliği ekipler E.A.’nın öldürdükten sonra boğazını kestiği Nazım Kurtuldu’nun cesedinin yanına uzanıp fotoğraf çektiği ve ardından kameraya, “Bana yanlış yapanın sonu bu” dediği öğrenildi. Tutuklu bulunan ve hakkında “canavarca hisle adam öldürmek”ten ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açılan E.A.’nın ifadesinde, Nazım Kurtuldu’yu öldürdüğünü kabul ettiği ifade edildi. E.A.’nın savcılıktaki ifadesinde, “Nazım’ la eski arkadaşız. O akşam alkol aldık. Tartıştıktan sonra öldürdüm. Sonra kameraya çektim. Neden kameraya kaydettiğimi bilmiyorum” dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam