Cin çarptı

Bunalıma giren Dilek Batmaz, internetten “Medyum Lucio Hoca”dan medet umdu. Medyum, kadını bir odaya kapattı. “Bir yılan ve 1.90’lık cin göreceksin, onlara ‘Selamünaleyküm’ de” diye telkinde bulundu. Toplam 53 bin lirasını kaptıran kadın sonunda şikâyetçi

Cin çarptı

Bunalıma giren Dilek Batmaz, internetten “Medyum Lucio Hoca”dan medet umdu. Medyum, kadını bir odaya kapattı. “Bir yılan ve 1.90’lık cin göreceksin, onlara ‘Selamünaleyküm’ de” diye telkinde bulundu. Toplam 53 bin lirasını kaptıran kadın sonunda şikâyetçi oldu

Babası hasta olduğu için sıkıntılı günler geçiren Dilek Batmaz, internette bulduğu “Medyum Lucio” adlı web sitesine mail gönderdi. Mail’e cevap veren Medyum Lucio lakaplı Erdal Tunç, Batmaz’a bir banka hesap numarası göndererek, “Hesabımıza 850 TL yatırırsanız, bir hafta içerisinde sorunlarınızı çözeriz. Sorunlarınız çözüldükten sonra da hesaba 750 TL yatırmanız gerekiyor” dedi. Batmaz parayı yatırdıktan sonra Tunç telefonla arayarak kendisiyle bağlantıya geçti. Üç gün sonra da Batmaz’ın babası vefat etti. Babasının vefatından sonra da yardım talebinde bulunması üzerine Medyum Lucio, genç kadına, “Senin üzerinde bazı şeyler gördüm. Bunlar telefonla konuşulmaz. Bu işlemleri senin evinde çözmem gerekiyor” dedi.

1.90’LIK CİN GÖRECEKSİN

Ankara’ya gelen Tunç, “Evinizde boş bir oda ayarlamanız lazım. Odada tek bir eşya dahi olmaması gerekiyor. İşlemleri ancak bu şekilde gerçekleştirebilirim” diyerek, Batmaz ile annesinin ölen babasının odasına girmelerini istedi. Anne ve kızının korkması üzerine Tunç, her ikisinin ellerinin üstüne Arapça yazılar yazarak “Korkmanıza gerek yok. Odada 2.5 metrelik bir yılan ve 1.90 cm boyunda bir cin göreceksiniz. Onlara ‘Selamünaleyküm’ deyip oturacaksınız. Sizi mühürledim. Cinler size zarar vermeyecek” dedi.

SIKINTILARI DÜZELMEDİ

Tunç’un istediği 12 bin lirayı da veren Batmaz, işyerinden izin alarak bir hafta boyunca boş odaya kapandı. Bir hafta sonra da sıkıntılarının düzelmediğini söyleyen kadına medyum bu kez de, işlemlerin bir kilisede yapılması gerektiğini belirterek bunun için 4 bin 500 lira daha istedi. Kilisedeki büyü için bir hafta süreyle sütle abdest alan Batmaz, elden verdiklerinin haricinde kredi kartının şifresi kırılarak para çekildiğini de tespit etti. Toplam 53 bin lirasını kaptıran Batmaz şüphelenerek internet üzerinden araştırma yapmaya başladı.

12 YIL HAPSİ İSTENİYOR

Tunç’un 14 Eylül 2009’da Antalya polisi tarafından hacker’lık yaptığı gerekçesiyle yakalandığını öğrenen Batmaz, şikâyetçi oldu. Açılan davada Tunç’un “nitelikli dolandırıcılık ve hürriyeti tahdit” suçlarından 3 ila 12 yıl arasında hapisle cezalandırılması isteniyor. Bu arada, Tunç’un internet sitesi üzerinden, medyumluğu bıraktığını ancak önceki müşterilerine yardım etmeye devam edeceğini duyurduğu belirlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam