Çimen Çalarken yakalandı

 Sakarya'nın Erenler ilçesi Sakarbaba Caddesi üzerinde gece yarısı orta refüjdeki rulo çimleri alıp bir markete ait alışveriş arabasına yükleyen iki şahıs, devriye görevi yapan polis tarafından yakalandı. Suçüstü yakalanan şahıslar polise, "çalmıyorduk; ö

Çimen Çalarken yakalandı

 

Sakarya'nın Erenler ilçesi Sakarbaba Caddesi üzerinde gece yarısı orta refüjdeki rulo çimleri alıp bir markete ait alışveriş arabasına yükleyen iki şahıs, devriye görevi yapan polis tarafından yakalandı. Suçüstü yakalanan şahıslar polise, "çalmıyorduk; ödünç alıyorduk" dedi. 

Olay, Sakarya'nın Erenler ilçesinde gece yarısı meydana geldi. Devriye gezen polis ekipleri, gece saat 23:30 sıralarında Adapazarı ilçesi ile Erenler ilçesini ayıran altgeçit yanındaki orta refüjde bulunan belediyeye ait rulo çimleri alıp bir marketin alışveriş arabasına yükleyen iki şahsı fark etti. 

Şahıslardan birisi belediye personeli olduğunu, olayla kendisinin bir ilgisi olmadığını savunurken diğer şahıs ise botanik işi yaptığını belirtti. Çimleri söken ve botanik işi yaptığını söyleyen Murat B. "Yetiştirmem gereken bir çim döşeme işim vardı. Günlerden pazar olduğu için rulo çim firmaları kapalıydı. İki firmayı telefonla aradım ancak cevap alamadım. İşi yetiştirmek için buradan sökmeye karar verdim. Müşterimin işini bitirdiğimde buradan aldığım çimleri tekrar döşeyecektim. Yani çalmıyordum,

ödünç alıyordum. Yanımdaki bu arkadaş da belediye personeli olduğunu söyleyince şahit olması için yanımda beklettim" dedi. 

Olay yerine gelen zabıta ekipleri ise belediye personeli olduğunu iddia eden şahsın belediye personeli olmadığını, İş-Kur tarafından Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde kendisine iş verildiğini tespit etti. 

Her iki şahıs sağlık raporu alınması amacıyla önce Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, oradan da sorgulanmak üzere Dumlupınar Polis Merkezi'ne götürüldü. 

Alışveriş arabasına polis ekipleri tarafından el konulurken, sökülen 32 parça rulo çim zabıta ekipleri tarafından Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler