Çılgın aşık Trabzonlu çıktı

İzmit'te 30 yaşındaki arkadaşı Ayşe Ayvaz'ı kafasından tek kurşunla öldüren İsmail Emir, İstanbul'da Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden atlayarak intihar etti. Olay yerinden 61 plakalı otomobille kaçan İsmail'in Er'in Trabzonlu olduğu öğrenildi. Olay şöyle

Çılgın aşık Trabzonlu çıktı

İzmit'te 30 yaşındaki arkadaşı Ayşe Ayvaz'ı kafasından tek kurşunla öldüren İsmail Emir, İstanbul'da Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden atlayarak intihar etti. Olay yerinden 61 plakalı otomobille kaçan İsmail'in Er'in Trabzonlu olduğu öğrenildi.

Olay şöyle gelişmişti: 
Köseköy Mevkii'nde branda fabrikasında 5 yıldır çalışan 2 çocuk annesi Ayşe Ayvaz'ın cesedi, bugün saat 07.00 sıralarında fabrika yakınında bulundu. Bir yıl önce eşinden boşanan Ayşe Ayvaz'ı aynı fabrikada çalışan erkek arkadaşı İsmail Emir'in öldürdüğü ileri sürüldü. Polisin olay yerinde yaptığı incelemede 2 boş kovan ele geçirildi.

OLAY YERİNDEN 61 PLAKALI OTOMOBİLLE KAÇTI 
Polise İsmail Emir'in 61 plakalı bir araçla olay yerinden kaçtığı ihbar edildi. İsmail Emir, saat 10.00 sıralarında, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne geldi. Köprü korkuluklarına çıkan İsmail Emir'i polisler korkuluklardan indirmek için ikna etmeye çalıştı.

Ancak elinde tabanca bulunan İsmail Emir, polislerin söylediklerini dinlemedi. Kabzasında Türk Bayrağı çıkarması bulunan tabancayı bir an olsun elinden bırakmayan Emir, cep telefonu ile de adı henüz belirlenemeyen bir kişiyle konuştu. İsmail Emir bir saat sonra kendisini boşluğa bırakarak, sulara gömüldü. Polis, bir daha su yüzüne çıkmayan İsmail Emir'i arıyor.

AİLESINDEN ISTEMIŞ 
Ayşe Ayvaz'ın cesedi Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından İzmit Asli Mezarlığı'ndaki morga kaldırılırken, olayı öğrenen ve morga gelen amcası Cemil Ayvaz ise, İsmail Emir'in 15 gün kadar önce kendilerine gelip onunla evlenmek istediğini söyledi. Cemil Ayvaz, "İsmail Bize gelip Ayşe ile evlenmek istediğini söyledi. Biz de düşünmemiz gerektiğini bildirdik. Daha sonra hiç görüşmedik. Ancak onlar aralarında telefonla görüşüyorlarmış. Olayı duyunca büyük bir şok yaşadık. Hepimiz şaşkınlık içindeyiz" dedi.

KÖPRÜDE 1 SAAT 15 DAKİKA DEHŞET 
Cinayetten sonra İstanbul'a kadar gidip saat 09.45'te Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde korkuluklara çıkan İsmail Emir'i, burada polisler ikna etmeye çalıştı. Ancak elinde tabanca bulunan İsmail Emir, polislerin söylediklerini dinlemedi. Kabzasında Türk Bayrağı çıkartması bulunan tabancayı bir an olsun elinden bırakmayan Emir, cep telefonu ile de adı henüz belirlenemeyen bir kişiyle konuştu. İsmail Emir "Ayşe'mi öldürdüm. Ben artık yaşayamam" dedikten sonra saat 11.00'de kendini boşluğa bıraktı. Polis, sulara gömülen ve bir daha su yüzüne çıkmayan İsmail Emir'i aramayı sürdürürken, çılgın aşığın, köprü korkuluklarına çıkmadan önce otomobile de aynı notu bıraktığı anlaşıldı. Olay Ayşe Ayvaz'ın çalıştığı fabrika personeli arasında da büyük şok yaratırken, çalışanlar, İsmail'in Trabzon'a gitmesine rağmen sık sık buraya gelerek Ayşe'yi ikna etmeye çalıştığı; onu da Trabzon'a götürmek istediğini söylediler.

İzmit'te arkadaşı Ayşe Ayvaz'ı öldürdükten sonra İstanbul'a gelerek Fatih Sultan Mehmet Köprüsü korkuluklarına çıkan İsmail Emir, kendisini Boğaz'a atmadan önce tabanca ile kafasına ateş ettiği belirlendi.Köprü üzerinde Emir'i ikna etmeye çalışan güvenlik görevlileri bir el silahla ateş ettikten sonra düştüğünü söylediler

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler