CHP'den yardım istedi

 CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'i arayan Ramazan Tarhan, kardeşinin kurtarılması için CHP'nin yardımcı olmasını istedi.  Tekin, Ak Parti İl Başkanı'nın kardeşi Ramazan Tarhan'ın önce kendisini aradığını, kendisinin de CHP Genel Başkanı Kemal Kıl

CHP'den yardım istedi

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'i arayan Ramazan Tarhan, kardeşinin kurtarılması için CHP'nin yardımcı olmasını istedi. 

 

Tekin, Ak Parti İl Başkanı'nın kardeşi Ramazan Tarhan'ın önce kendisini aradığını, kendisinin de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmesini sağladığını anlattı. 

 

Tekin, "Mecit Tarhan'ın kardeşi Ramazan Tarhan bana ulaştı. Yardım istedi. Ben de kendisini Sayın Genel Başkanımız ile görüştürdüm" dedi. 

 

Ramazan Tarhan'ın talebinin ne olduğu sorusuna ise Tekin, "üç gündür çaresiz olduklarını ifade edip bizim desteğimizi istediler" diyerek yanıtladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam