Cezaevinde neler oluyor?

Rize Kalkandere L Tipi Cezaevi'nde tutuklu ve hükümlü mahkumlara kötü muamelede bulundukları gerekçesiyle görevli 4 infaz koruma memuru tutuklandı.Bir süre önce Rize Kalkandere L Tipi Cezaevi'nde kalan tutuklu ve hükümlü mahkumlar, kendilerine görevli inf

Cezaevinde neler oluyor?

Rize Kalkandere L Tipi Cezaevi'nde tutuklu ve hükümlü mahkumlara kötü muamelede bulundukları gerekçesiyle görevli 4 infaz koruma memuru tutuklandı.

Bir süre önce Rize Kalkandere L Tipi Cezaevi'nde kalan tutuklu ve hükümlü mahkumlar, kendilerine görevli infaz koruma memurları Z.G, T.B, S.M. ve Y.R.O. tarafından kötü muamelede bulunulduğu gerekçesiyle Rize Valiliği ve Rize Cumhuriyet Başsavcılığı'na bir şikayet dilekçesi gönderdi. Şikayet dilekçesinin ardından harekete geçen Adalet Bakanlığı, cezaevine bir müfettiş göndererek, mahkumlara kötü muamelede bulundukları iddia edilen söz konusu 4 memuru açığa aldı.

Açığa alınan memurlar açılan soruşturma sonrası adliyeye çıkartıldı. 4 memur tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam