Ceza yazmak isteyen polise levyeli saldırı!

 Sivas'ta trafik polisleri egzozundan aşırı ses çıkan, trafik sigortası ve muayenesi olmayan 19 yaşındaki Harun Akbulat'a ait plakalı otomobile ceza yazdı. Sinirlenip aracına zarar vermeye başlayan Akbulut, kendisini engellemek isteyen polis memuru Selami

Ceza yazmak isteyen polise levyeli saldırı!

 

Sivas'ta trafik polisleri egzozundan aşırı ses çıkan, trafik sigortası ve muayenesi olmayan 19 yaşındaki Harun Akbulat'a ait plakalı otomobile ceza yazdı.
 
Sinirlenip aracına zarar vermeye başlayan Akbulut, kendisini engellemek isteyen polis memuru Selami Yılmaz'ı da levye fırlatarak başından yaraladı.
 
Olay, bugün akşam saatlerinde Ece Mahallesi'nde meydana geldi. Trafik polisleri, '155 Polis İmdat' hattına gelen ihbar üzerine egzozundan aşırı ses gelen 06 YT 027 plakalı aracı takibe aldı.
 
Harun Akbulut'un kullandığı otomobili durduran polis ekipleri sürücüden belgelerini istedi. Yapılan kontrolde aracın muayene tarihinin geçtiği, trafik sigortasının da olmadığı belirlendi. Bunun üzerine polisler ceza yazdı. Ceza yazılmasına sinirlenen Harun Akbulut ve yanındaki arkadaşı 17 yaşındaki Hikmet Kızıl polislere tepki gösterdi.
 
Bu duruma sinirlenen Akbulut, levye ile aracına zarar vermeye başladı. Çılgına dönen genç daha sonra kendisini engellemek isteyen polis memuru 29 yaşındaki Selami Yılmaz'ı, levye fırlatarak başından yaraladı. Yaralı polis memuru ambulans ile Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Olaydan haberdar olan polisler, Yılmaz'ın tedavi gördüğü hastaneye akın etti. Başına dikiş atılan polis memurunun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
 
Polise mukavemet suçu nedeniyle gözaltına alınan Akbulut ve Kızıl ise polis merkezi amirliğine götürüldü. Polis ekiplerinin incelemelerini sürdürdüğü olayla ilgili soruşturma başlatıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam