Ceyla Gölcüklü’nün fişi çekilecek

Beyin ölümü gerçekleşen Ceyla Gölcüklü'nün fişinin çekilmesi için eski eşi bekleniyor.Pankreas kanserine yakalanan ve iki haftadır Amerikan Hastanesi’nde yaşamdestek ünitesine bağlı olarak yaşayan 38 yaşındaki Ceyla Gölcüklü’nün durumu muammaya döndü.Gölc

Ceyla Gölcüklü’nün fişi çekilecek

Beyin ölümü gerçekleşen Ceyla Gölcüklü'nün fişinin çekilmesi için eski eşi bekleniyor.

Pankreas kanserine yakalanan ve iki haftadır Amerikan Hastanesi’nde yaşamdestek ünitesine bağlı olarak yaşayan 38 yaşındaki Ceyla Gölcüklü’nün durumu muammaya döndü.

Gölcüklü’nün beyin ölümünün gerçekleştiği konuşulurken, ailenin ve hastanenin sessiz kalması, hastaneye gidenlerin geri çevrilmesi söylentilere neden oluyor.

Ceri Shahnavaz bekleniyor

İddialara göre aile, Ceyla Gölcüklü’yü yaşam ünitesinden çıkarmak için eski eşi ve kızı Lara’nın babası Azeri işadamı Ceri Shahnavaz’ın Türkiye’ye gelmesini bekliyor. İddiaya göre Ceri Shahnavaz, son bir kez görmek için eski eşini bekletiyor.

Sevgilisinin hastaneye girişi yasaklandı mı

Bir başka iddiaya göre ise aile, Ceyla Gölcüklü’nün sevgilisi Zeki Tanyeri’nin hastaneye girişini yasakladı. İki gün hastane girişinde bekleyen Zeki Tanyeri, dışarı çıkınca bir daha içeri alınmamış.

Uzmanlara göre beyin ölümü, normal ölümle eşit bir süreç. Beyin ölümü; beyinle ilgili tüm fonksiyonların geri dönüşümsüz olarak kaybedildiğini ifade ediyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler