Çeşmelerden çorba akıyor!

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu ve vatandaşların katılımıyla açılan çorba çeşmelerden her sabah yaklaşık 1000 kişiye hizmet verilmesi hedefleniyor.En çok yolcu sirkülasyonunun yaşandığı Esenler metrosunun girişine Esenler Belediyesi'nce çorba çeşmel

Çeşmelerden çorba akıyor!

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu ve vatandaşların katılımıyla açılan çorba çeşmelerden her sabah yaklaşık 1000 kişiye hizmet verilmesi hedefleniyor.En çok yolcu sirkülasyonunun yaşandığı Esenler metrosunun girişine Esenler Belediyesi'nce çorba çeşmeleri konuldu. Sabah 06.00'dan itibaren 3 ayrı çeşmeden sıcak çorba, sabah kahvaltısını yapmaya fırsat bulamayan yolcuların karnını duyuracak. Esenler'deki yemek firmalarının sponsorluğunda hazırlanan çorbalar, otomatik musluklardan özel olarak hazırlanmış bardaklara akıyor.

Çorba çeşmenin açılışını yapan Esenler Belediye Başkanı Göksu, çorba çeşmelerin sayısının artacağını ve sabah işe giden vatandaşların hizmetine sokacaklarını belirtti. Göksu, "Belki Türkiye'de ilk defa bir çorba çeşme hizmeti açılıyor. Bizim amacımız; sabah ezik kalkarak işine aç giden vatandaşların midesini sıcak çorbayla ısıtmaktır. Çorba çeşmeleri belediye olarak biz hazırladık ancak içindeki çorbaları Esenler esnafı karşılıyor. Yani Esenler esnafı halkından kazandığını yine halkına geri veriyor. Amacımız bu çeşmelerin sayısını ve çeşidini artırmaktır. "şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam