Cesetler yola saçıldı

Kalecik eski muhtarı Yusuf Oruç'un bahçesine giren dana yüzünden öldürdüğü dört kişinin cenazesini Ankara'ya getiren araca, gasp edilen bir ticari taksi çaptı. Kaza sonrası cenaze aracındaki cesetler yola saçıldı.Cenaze aracına çarptıktan sonra bir de pol

Cesetler yola saçıldı

Kalecik eski muhtarı Yusuf Oruç'un bahçesine giren dana yüzünden öldürdüğü dört kişinin cenazesini Ankara'ya getiren araca, gasp edilen bir ticari taksi çaptı. Kaza sonrası cenaze aracındaki cesetler yola saçıldı.

Cenaze aracına çarptıktan sonra bir de polis motosikletini alarak kaçmaya çalışan gaspçıyı polis ekipleri yakaladı.

Alınan bilgiye göre; Yenice Köyü'nden Ankara'ya gitmek isteyen bir kişi, Bilal Demirli'ye ait 06 T 2325 plakalı araca binerek Hasköy'e kadar geldi. Hasköy Fruko Kavşağı'nda polis ekiplerini gören yolcu, taksi şoförüne kendisinin hava alanına gitmek istediğini söyleyerek geri dönmesini istedi. Yolcunun davranışlarından şüphelenen taksi şoförü, aracı kenarı çekip taksiden indi. Kontağı araç üstünde unutan taksicinin dalgınlığından yararlanan yolcu, taksiyi gasp edip kaçmak isterken Kalecik'ten Ankara'ya otopsi için getirilen cenaze aracına çaptı.

Cenaze aracına çarptıktan sonra bir de polisin motosikletini alarak kaçamaya çalışan gaspçıyı, polis ekipleri yakaladı. Kaza sonrası cenaze aracında bulunan bir polis görevlisi bilincini kaybederken araçta bulunan cesetler yola fırladı.

Yaralanan cenaze aracının şoförü ve bilincini kaybeden polis, 112 ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Taksiyi gasp ederek büyük bir faciaya neden olan gaspçı ise yol ortasından oturup yüzünden akan kanları sildi. Polis kontrolünde ambulansa götürülen gaspçıya kelepçe takıldı.

Yol ortasına fırlayan cesteler ise Keçiören Belediyesi'ne ait cenaze aracıyla adli tıpa kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam