Ceset 7 saat kaldırımda beklemiş

 Fatih'te ekmek almak için evden çıkan ancak yere düşüp başını zemine çarpınca ölen şahsın cesedinin 7 saat kaldırımda bekletildiğini iddia eden mahalleli duruma tepki gösterdi.Olay, Akşemsettin Mahallesi Battalgazi Sokak üzerinde dün saat 18.00 sıraların

Ceset 7 saat kaldırımda beklemiş

 

Fatih'te ekmek almak için evden çıkan ancak yere düşüp başını zemine çarpınca ölen şahsın cesedinin 7 saat kaldırımda bekletildiğini iddia eden mahalleli duruma tepki gösterdi.

Olay, Akşemsettin Mahallesi Battalgazi Sokak üzerinde dün saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Recep Ali Tunalı (58), evinden ekmek almak için dışarıya çıktığı sırada kaldırımda yürürken yere düştü. Başını zemine çarpan Tunalı'yı gören komşuları durumu polis ve ambulans ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen Tunalı hayatını kaybetti. Bu sırada cenazenin kaldırılması için cenaze işlerine haber verildi. İddiaya göre, cenaze aracı henüz

belirlenemeyen bir sebepten dolayı yaklaşık 7 saat sonra olay yerine geldi. Yere düşen Tunalı'nın saat 18.00 sıralarında hayatını kaybettiğini belirten görgü tanıkları, cenazeyi almakta geciken görevlilere tepki gösterdi. Tunalı'nın cesedi daha sonra Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam