Cesedi bebek arabasıyla taşıdı

 Kağıthane’de, Kemal K.(81) İsimli bir kişi, üç gün önce öldüğünü iddia ettiği eşinin cesedini bebek arabasıyla taşırken yakalandı. Şüpheli kocayı gözaltına alan polis, battaniyeye sarılı halde bebek aracıyla taşınan cesette darp izlerine rastladı. Olay,

Cesedi bebek arabasıyla taşıdı

 

Kağıthane’de, Kemal K.(81) İsimli bir kişi, üç gün önce öldüğünü iddia ettiği eşinin cesedini bebek arabasıyla taşırken yakalandı. Şüpheli kocayı gözaltına alan polis, battaniyeye sarılı halde bebek aracıyla taşınan cesette darp izlerine rastladı. 

Olay, dün akşam saat 23.30 sıralarında Çağlayan, Fevzi Çakmak Caddesi ile Emel Sokak kesişiminde meydana geldi. İddiaya göre Kağıthane’de bir gecekonduda oturan 81 yaşındaki Kemal K., ölen eşi Müküme Keskin’i battaniyeye sararak bir bebek arabasına koydu. Battaniyeye sarılı cesedi bebek arabası ile yaklaşık 300 metre taşıyan K., eşini sürüklemeye başlayınca mahalle sakinlerinin dikkatini çekti. Ağırlaşan cesedi zaman zaman sürükleyen K., şüpheli hareketlerde bulununca görgü tanıkları tarafından polise bildirildi. Durumu öğrenen Kemal K., üzerindeki bıçağını çekerek önce kendisini ihbar eden vatandaşlara saldırdı, ardından da emniyet güçlerini ölümle tehdit etti. Polisler, K.’yi olay yerinde etkisiz hale getirerek gözaltına aldı.

İlk olarak Çağlayan Polis Merkezi’ne, daha sonra da Kağıthane Araştırma Büro’ya götürülerek sorguya alınan Kemal K., emniyetteki ilk sorgusunda eşini öldürmediğini, üç gün önce eşinin eceliyle öldüğünü söylediği ileri sürüldü. Emniyette çelişkili ifadeler veren K.’nin sabah saatlerinde adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Öte yandan olay yeri polisi ile savcılık incelemesinin ardından ceset Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, cesedin taşındığı bebek arabası, detaylı inceleme için emniyete götürüldü.

 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler