Cep telefonsuz bayan aranıyor!

Kentte yaklaşık 35 yıldır lokantacılık yapan 52 yaşındaki Kamil Tekin, bayan elemanlarının çalışırken cep telefonu ile konuşmasından müşterilerinin rahatsız olması nedeniyle iş yerine 'cep telefonu olmayan' eleman almaya karar verdi. Lokantasının camına '

Cep telefonsuz bayan aranıyor!
Kentte yaklaşık 35 yıldır lokantacılık yapan 52 yaşındaki Kamil Tekin, bayan elemanlarının çalışırken cep telefonu ile konuşmasından müşterilerinin rahatsız olması nedeniyle iş yerine 'cep telefonu olmayan' eleman almaya karar verdi.

Lokantasının camına 'cep telefonu olmayan bayan alınacaktır' şeklinde ilan asan Tekin, cep telefonuna karşı olmadığını belirterek, "Cep telefonunu kullanmayı bilmiyoruz. Müşteriye servisi cep telefonu ile yapıyor.

Elinde tabak servis yaparken o arada telefonu çalıyor, tabağı oraya bırakıp telefonla konuşuyor. Bu tür şeyleri çok yaşadık. Bu nedenle cep telefonu kullanma şeklimize tepki olsun diye böyle bir ilan astım" dedi.

İLANA YOĞUN İLGİ
Tekin, ilanı okuyanlardan olumlu tepkiler aldığını ifade ederek, "Herkes bu konudan muzdarip. Doğru bir tepki verdiğimi düşünüyor. Cep telefonu şartı aranmaksızın ilan astığımda eleman ilanına yoğun bir ilgi vardı. Bu ilanı astıktan sonra başvurular durdu" diye konuştu.

Lokantada eşi ile birlikte çalışan Rabia Tekin ise cep telefonu kullanmadığını ifade ederek, "Gençlerin cep telefonu ve bilgisayar kullanmaktan beyinleri uyuşmuş gibi bir halleri var. Bize gelen elemanlardan da onu gördük. Benim telefonum olmadığı için şuan eşimin elemanıyım" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam