Cenaze için hazırlıklar başladı!

Başbakan Erdoğan'ın 88 yaşında hayata gözlerini yuman annesinin cenaze töreni için hazırlıklar başladı.Safra kesesi ameliyatı sonrası ani gelişen dolaşım bozukluğu nedeniyle vefat eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın (88) cenaze

Cenaze için hazırlıklar başladı!

Başbakan Erdoğan'ın 88 yaşında hayata gözlerini yuman annesinin cenaze töreni için hazırlıklar başladı.

Safra kesesi ameliyatı sonrası ani gelişen dolaşım bozukluğu nedeniyle vefat eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın (88) cenaze namazının kılınacağı Fatih Camisi ve çevresi tören için hazırlanıyor.

İstanbul Büyükşehir ve Fatih belediyelerine bağlı temizlik ekipleri Fatih Camisi ve çevresinde temizlik çalışmalarına devam ediyor. Tören için cami ve çevresinde geniş güvenlik önlemi alınırken, cami içinde de bomba kontrolü yapılıyor. Cami avlusuna emniyet güçleri tarafından kurulan bariyerlerle protokol ile vatandaşların namaz kılacağı yerler belirlendi. Caminin çevresinde sürdürülen yol çalışmaları kapsamında avlu girişine taşlar döşendi.

Cami çevresindeki cadde ve sokaklara vatandaşların töreni izleyebilmesi için dev ekranlar ve ses sistemleri kuruldu. Tören dolayısıyla Fevzi Paşa Caddesi ve bu caddeye çıkan tüm yollar trafiğe kapatıldı.

Genelkurmay Başkanlığı, Kara Kuvvetleri Komutanlığı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, Hava Kuvvetleri Komutanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı, 1. Ordu Komutanlığı, İstanbul Garnizon Komutanlığı, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Mohammed Hariri'nin içinde bulunduğu bazı kişi ve kurumların çelenk gönderdiği görüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler