Çekip ekibi kaza yaptı 1 kişi öldü

 Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde çekim ekibinin aracı yolun karşına geçmeye çalışan 50 yaşındaki R.Ö.'ye çarptı.Çarpmanın etkisi ile savrulan R.Ö. hayatını kaybetti. Kazadan sonra çekim ekibinin bayan elamanları şoka girdi. Edinilen bilgiye gece saatlerinde

Çekip ekibi kaza yaptı 1 kişi öldü

 

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde çekim ekibinin aracı yolun karşına geçmeye çalışan 50 yaşındaki R.Ö.'ye çarptı.Çarpmanın etkisi ile savrulan R.Ö. hayatını kaybetti. Kazadan sonra çekim ekibinin bayan elamanları şoka girdi. 

Edinilen bilgiye gece saatlerinde meydana gelen kazada ulusal televizyonlara ekonomi programları yapan bir prodüksiyon şirketine ait araç Edirne'deki çekimlerinin ardından İstanbul'a dönmek için yola çıktı. E.E.idaresinde ve içinde 3 kişinin bulunduğu 34 YN 9853 plakalı otomobil ile Lüleburgaz Muratlı Karayolu Paşabahçe Cam Fabrikası yakınlarına geldiğinde yolun karşısına geçmeye çalışan 50 yaşındaki R.Ö.'e çarptı. Çarpmanın etkisi ile garson R.Ö. yola savruldu. Ambulansla Muratlı Devlet Hastanesi'ne

kaldırılan ağır yaralı Ö., tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Kazadan sonra çekim ekibinden şoför E.E., K.Ş., M.Ş., S.O. şoka girdi. Uzun süre yol kenarında ağlayan çekim ekibi elamanlarını polisler ve sağlık ekipleri sakinleştirdi. Üşüyen bir bayan kazazedeye polis montunu verdi.. Kazaya karışan aracın şoför ve yolcuları yara almazken ; olay yerine gelen ambulans tedbir amaçlı şoför ve yolcuları Lüleburgaz Devlet Hastanesi'ne götürdü. 

Olay yerinde inceleme yapan polis ve jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler