Cehennem Sıcakları Dönüyor

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, hava sıcaklığının, kuzey kesimlerde Ağustos ayı normalleri civarında, güney ve iç kesimlerde ise normallerin üzerinde seyrettiği belirtilerek, sıcaklık değerlerinin, Marmara ve Karad

Cehennem Sıcakları Dönüyor

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, hava sıcaklığının, kuzey kesimlerde Ağustos ayı normalleri civarında, güney ve iç kesimlerde ise normallerin üzerinde seyrettiği belirtilerek, sıcaklık değerlerinin, Marmara ve Karadeniz kıyılarında 28-30, Güneydoğu Anadolu ile iç kesimlerde 36-39, Güney Ege ve Akdeniz'de de 33-35 derece civarında olduğu ifade edildi.

Hava sıcaklığının, bugün ve yarın kuzey kesimlerde 2-4 derece azalacağı kaydedilen açıklamada, güney kesimlerde önemli bir değişiklik beklenmediği belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"7-9 Ağustos 2007 tarihleri arasında hava sıcaklığı kuzey kesimlerde mevsim normalleri civarında güney kesimlerde mevsim normallerinin üstünde seyredecek. Sıcaklık değerleri kuzey kesimlerde 29-31, iç kesimlerde 33-34, güney kesimlerde 36-39 dereceler civarında olacağı tahmin ediliyor.

10-15 Ağustos 2007 tarihlerinde arasında hava sıcaklığı güney ve iç kesimlerde artarak, mevsim normallerinin 6-8 derece üzerinde seyredecek.

Kuzey kesimlerinde 33-35, iç kesimlerde 35-37, güney kesimlerde 38-42 derecelerde bekleniyor." Kuzey kesimlerde görülecek yerel sağanak yağışlar dışında, yurdun iç ve batı kesimlerinde önemli sayılabilecek düzeyde yağış beklenmediği ifade edildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam