Çaykara Kaymakamına ziyaret

Ziyarette Dernek Başkanı Hasan Güven, Başkan Yrd. Osman Abanoz, Başkan Yardımcısı Mehmet Erdil, Sayman Cevat Şahin, Üyeler Naim Çimen ve Yaşar Boz, Erkek öğrenci yurdu müdürü Neşet Kurt hazır bulundu.Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Çayk

Çaykara Kaymakamına ziyaret

Ziyarette Dernek Başkanı Hasan Güven, Başkan Yrd. Osman Abanoz, Başkan Yardımcısı Mehmet Erdil, Sayman Cevat Şahin, Üyeler Naim Çimen ve Yaşar Boz, Erkek öğrenci yurdu müdürü Neşet Kurt hazır bulundu.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Çaykara’nın sorunları ve yapılabilecek çalışmalar konuşuldu.

Çaykara Kaymakamı Cevdet Atay: Derneğin yurt çalışmalarını takip ettiğini ve takdir ettiğini ifade etti. Dernek Başkanı Hasan Güven’de Kaymakamımızın tecrübeli bir kaymakam olması dolayısıyla ilçemizin şanslı olduğunu ve ilçe halkının turizm bölgesi olan yöremizi geliştirilmesi için beklentilerinin olduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam