Çayda boğularak can verdi

Acil yardım talebi üzerine olay bölgesine giden Batman Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, akşam saatlerinden itibaren başlayan arama çalışmaları sonucunda sabah saatlerinde gencin cansız bedenine ulaştı. Genç yaşta yaşama veda eden gencin cenazesi, yapılan oto

Çayda boğularak can verdi

Acil yardım talebi üzerine olay bölgesine giden Batman Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, akşam saatlerinden itibaren başlayan arama çalışmaları sonucunda sabah saatlerinde gencin cansız bedenine ulaştı. Genç yaşta yaşama veda eden gencin cenazesi, yapılan otopsinin ardından toprağa verilmek üzere ailesine teslim edildi.

BOĞULMA VAKALARINA KARŞI UYARI YAPILDI

Havaların ısınması ile bir aylık sürede kentte üç boğulma vakası yaşandığına dikkat çeken İl Afet ve Acil Durum Müdürü Eşref Ariç, vatandaşları uyardı. Ariç, şöyle dedi:“Gençlerin ve çocukların serinlemek, yüzmek, balık tutmak, piknik yapmak, gezmek vb. amaçlarla gittikleri nehir, çay, göl, gölet, baraj vb. alanlarda dibi belli olmayan bulanık sulardan, girdaplı ve akıntılı sulardan ve tehlike arz edebilecek yerlerden uzak durmaları gerekir.

Ayrıca, çok iyi yüzme bilmeyenlerin suya girmemeleri, suda tehlikeli ve riskli hareketlerden kaçınmaları can güvenlikleri için çok önemlidir. Gençler ve çocuklar, sürekli ailelerin denetim ve kontrolünde bulunmalıdır. Can kayıplarının tekrar yaşanmaması için dikkatli ve tedbirli olalım.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler