Çaplçu çocuklara kızıyorum (!)

TAKSİM Gezi Parkı eylemine destek için Antalya Cumhuriyet Meydanı'na gelen Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Akaydın, bir soru üzerine "Çapulcu çocuklara bir tek yönden kızıyorum, Başbakana orantısız zeka uyguluyorlar” dedi.  Antalya'da Taksim Ge

Çaplçu çocuklara kızıyorum (!)
TAKSİM Gezi Parkı eylemine destek için Antalya Cumhuriyet Meydanı'na gelen Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Akaydın, bir soru üzerine "Çapulcu çocuklara bir tek yönden kızıyorum, Başbakana orantısız zeka uyguluyorlar” dedi. 
 
Antalya'da Taksim Gezi Parkı eylemine destek için yürüyüşün gerçekleştiği kentte 2 ayrı grup Cumhuriyet Meydanı’nda buluştu. Antalya Büyükşehir Belediyesi önünden annelerin yürüyüşü gerçekleşirken, Aydın Kanza Parkı’ndan da DİSK ve KESK öncülüğünde bir yürüyüş yapıldı. Yüzlerce kişinin doldurduğu Cumhuriyet Meydanı’ndaki annelere, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Akaydın da destek verdi. Anneler meydana kartonlardan 'Çocuklarımızın Yanındayız Antalya Anneleri' yazdı. Harflerin üzeri ve aralarına ise birer mum bırakıldı. Annelere destek veren Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın, gazetecilerin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Gezi Parkı ve Taksim’in boşaltılması, aksi takdirde güvenlik güçleri tarafından boşaltılacağı yönündeki açıklamasına ilişkin sorusunu yanıtladı. 
 
ÇAPULCU ÇOCUKLAR BAŞBAKANA ORANTISIZ ZEKA UYGULUYOR 
 
Başbakanın açıklamasından haberdar olmadığını ve tam tersinin kendisine söylendiğini belirten Akaydın, Başbakanla ilgili beyanat vermekten yorulduğunu ve zaten hakkında tazminat davası açtığını da kaydetti. Akaydın, şöyle devam etti; "Son bir şey söyleyeyim o kadar, Taksim’de direnen çocuklarla gurur duyuyorum. Çapulcu çocuklara bir tek yönden kızıyorum, Başbakana orantısız zeka uyguluyor çocuklar." 
 
HÜKÜMET İSTİFA YÜRÜYÜŞÜ 
 
DİSK, KESK ve birçok sivil toplum örgütü ve bazı siyasi partilerin desteğiyle '15-16 Haziran Hükümet İstifa' yürüyüşü gerçekleştirildi. Aydın Kanza Parkı’ndan başlayan yürüyüş Cumhuriyet Meydanı’na kadar sürdü. 500’ü aşkın kişinin yer aldığı yürüyüş sonrasında yapılan açıklamada, hükümet istifaya çağrıldı. Grup sık sık 'Her Yer Taksim Her Yer Direniş' sloganı attı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam