Canalioğlu'ndan bordo-mavi şov

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, İstanbul'daki Trabzon derneğinin açılışında bordo mavi çektirdi ve 'İyi ki Trabzonluyum, İyi ki Trabzonsporluyum' diyerek renkli görüntüler verdi. Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Trabzon dışında yaşa

Canalioğlu'ndan bordo-mavi şov

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, İstanbul'daki Trabzon derneğinin açılışında bordo mavi çektirdi ve 'İyi ki Trabzonluyum, İyi ki Trabzonsporluyum' diyerek renkli görüntüler verdi.

 

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Trabzon dışında yaşayan Trabzonluların, hem iş dünyasında hem de cemiyet hayatında var olmalarının çok önemli olduğunu söyledi. İstanbul'da Gaziosmanpaşa Trabzonlular Derneği'nin açılışına katılan belediye başkanı Canalioğlu, “Ekonomik nedenlerle Trabzon'dan göç ettik. Ama Trabzon dışında çok başarılı işadamları ve cemiyet hayatında çok önemli simalar çıkardık. Dünya çapında işadamlarımızla gurur duyuyoruz. Ayrıca Gaziosmanpaşa Trabzonlular Derneği gibi derneklerimiz Trabzonluların bir arada olduğu dernekler aracılığı ile daha çok sosyalleşiyor. Ortak hedefler etrafında birlik bütünlük sergiliyor” şeklinde konuştu. Gaziosmanpaşa Trabzonlular Dernek başkanı İbrahim Şatıroğlu, açılışa gelen tüm konuklara teşekkür etti.

 

Derneğin resmi açılışının ardından Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu'nun etrafını saran Trabzonsporlularla başkan bordo-mavi şov yaptı. Açılışa, Kızılay Başkanı Tekin Küçükali, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr.Erhan Erol, Beşikdüzü Belediye başkanı Mehmet Kalay ve eski Trabzonspor yöneticileri katıldı.

Aytekin Akay / haber61-İstanbul

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam