Canalioğlu'ndan bayramlaşma

Belediye Başkanı Canalioğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla siyasi partiler, sivil toplum örgütleri, sendikalar ve spor kulüplerini ziyaret etti. Trabzon Belediyesi'ndeki bayramlaşmanın ardından CHP Trabzon il ve Akçaabat ilçe teşkilatındaki bayramlaşma tören

Canalioğlu'ndan bayramlaşma

Belediye Başkanı Canalioğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla siyasi partiler, sivil toplum örgütleri, sendikalar ve spor kulüplerini ziyaret etti. Trabzon Belediyesi'ndeki bayramlaşmanın ardından CHP Trabzon il ve Akçaabat ilçe teşkilatındaki bayramlaşma törenine katılan Başkan Canalioğlu, daha sonra Saadet Partisi (SP), Demokratik Sol Parti (DSP), Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Trabzon Şoförler Odası, Trabzon Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (TESOB), Türk Ocakları Trabzon Şubesi, Trabzonspor, Trabzon Barosu ve Kamu-Sen Trabzon İl Temsilciliğindeki bayramlaşma törenlerine katılarak yöneticilerin ve üyelerin bayramını kutladı.

Bayramlarda yaşanan ortamın çok güzel olduğunu belirten Canalioğlu, “Bayramlar; insanı insan yapan değerleri bizlere yeniden hatırlatan, karşılıklı sevgi ve saygının pekiştiği, yardımlaşma duygularının en üst seviyeye çıktığı önemli günlerdir. Kırgınlıkların unutulduğu, birlik ve beraberliğin en yoğun yaşandığı bu günleri keşke her gün yaşayabilsek. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşehrilerimin mübarek Kurban Bayramını en içten duygularımla kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam