Camii karlar altında kaldı

Meteoroloji Erzurum Bölge Müdürlüğü yetkililerinden edinilen bilgiye göre, soğuk havanın etkili olduğu Doğu Anadolu Bölgesi'nde, gece en düşük hava sıcaklığı Kars'ta eksi 25, Erzurum'da eksi 24, Ardahan'da eksi 22, Erzincan'da eksi 18, Bayburt'ta eksi 16,

Camii karlar altında kaldı

Meteoroloji Erzurum Bölge Müdürlüğü yetkililerinden edinilen bilgiye göre, soğuk havanın etkili olduğu Doğu Anadolu Bölgesi'nde, gece en düşük hava sıcaklığı Kars'ta eksi 25, Erzurum'da eksi 24, Ardahan'da eksi 22, Erzincan'da eksi 18, Bayburt'ta eksi 16, Ağrı'da eksi 11 ve Iğdır'da eksi 5 derece olarak ölçüldü.

came.jpg

 

Günün en yüksek hava sıcaklıklarının da Erzurum'da eksi 7, Kars ve Ardahan'da eksi 6, Ağrı ve Bayburt'ta eksi 4, Erzincan'da 0 ve Iğdır'da 4 derece olması bekleniyor.

Bölgede kar yağışı ve tipi nedeniyle Erzurum'da 171, Ağrı'da 92 ve Ardahan'da 8 olmak üzere toplam 271 köy yolu ulaşıma kapandı.

Ulaşımın sağlanamadığı köylerde özellikle hasta nakillerinde de sıkıntı yaşanıyor. Erzurum'da son 24 saatte, yolu ulaşıma kapalı olan köylerden 2'si çocuk 5 hasta, karla mücadele ve sağlık ekiplerince hastaneye ulaştırıldı.

Yetkililer, kar yağışının hafta boyunca etkili olmasını tahmin ettiklerini bildirdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler