Cami'den anons edildi eve koştu...

Edirne'de, oturduğu apartmanın kalorifer kazanını yaktıktan sonra Cuma namazı için camiye giden 65 yaşındaki Bekir Yıldız, camii görevlisinin 'Bekir Yıldız'ın evininde yangın çıkmış' anonsu ile şaşkına döndüHemen camiiden çıkıp evine giden Yıldız, itfaiye

Cami'den anons edildi eve koştu...

Edirne'de, oturduğu apartmanın kalorifer kazanını yaktıktan sonra Cuma namazı için camiye giden 65 yaşındaki Bekir Yıldız, camii görevlisinin 'Bekir Yıldız'ın evininde yangın çıkmış' anonsu ile şaşkına döndü

Hemen camiiden çıkıp evine giden Yıldız, itfaiye ekiplerinin yangını söndürdüğünü görence derin bir nefes aldı.Yangın saat 13.00 sıralarında Sarıcapaşa Mahallesi'ndeki 3 katlı Yıldız Apartmanı'nda meydana geldi. Kendisine ait apartmanda aile fertleri ile birlikte yaşayan Bekir Yıldız, kalorifer kazanın yakmak için kullandığı zeytin çekirdeği küspesine kazana dordurup ateşledikten sonra Cuma namazı için yakındaki Taşlık Camiine gitti. Bir süre sonra mahalle sakinlerinden Hayri Taşkıran, Bekir Yıldız'ın oturduğu apartmanın kazan dairesinden dumanlar çıktığnı gördü ve hemen itfaiyeye haber verdi. Apartman da kimseyi bulamayınca da Bekir Yıldız'ın namazda olduğunu düşünerek camiiye gitti ve görevliye 'Bekir Yıldız'ın evinde yangın çıktı. Hemen evine gitsin' anonsu yaptırdı.

Camii görevlisinin anonsu üzerine hemen evine giden Bekir Yıldız, kalorifer kazanından çıkan kıvılcımların kazan dairesindeki odun parçalarını tutuşturduğunu ve bu nedenle yangınının çıktığnı öğrendi. Polis ekipleri apartmanın etrafını güvenlik çemberine alırken, camları da kırılan kazan diresindeki yangın itfaiye ekipleri söndürdü. Soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler