Camide hırsızlık olayı

  Edinilen bilgiye göre, Erzurum'un merkez ilçesi Yakutiye'nin Mumcu semtindeki Yukarı Mumcu Camisinde meydana gelen olayda; Cuma namazından sonra camiye giren hırsız, sadaka kutusunun kilidini keserle kırdı. Daha sonra sadaka kutusunun içerisindeki kağıt

Camide hırsızlık olayı

 

 

Edinilen bilgiye göre, Erzurum'un merkez ilçesi Yakutiye'nin Mumcu semtindeki Yukarı Mumcu Camisinde meydana gelen olayda; Cuma namazından sonra camiye giren hırsız, sadaka kutusunun kilidini keserle kırdı. Daha sonra sadaka kutusunun içerisindeki kağıt paraları alıp kayıplara karıştı. Hırsız, bozuk paralara dokunmadı. Camiye İkindi namazı için gelen semt esnafından bir kişi, kilidin kırık olduğunu görünce durumu imama bildirdi. Olay yerine çağrılan polis, güvenlik kamerasından hırsızın eşkalini belirledi. Hırsızın yakalanması için çalışma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler