Camide bunu yaptılar!..

Konya'nın Akşehir İlçesi'ne bağlı Yeniköy'de Merkez Camii'nde camı girip içeri giren kişi ya da kişiler imamın sarığını çaldı.Konya'nın Akşehir İlçesi'ne bağlı Yeniköy'de Merkez Camii'nde camı girip içeri giren kişi ya da kişiler imamın sarığını çaldı. Ol

Camide bunu yaptılar!..

Konya'nın Akşehir İlçesi'ne bağlı Yeniköy'de Merkez Camii'nde camı girip içeri giren kişi ya da kişiler imamın sarığını çaldı.

Konya'nın Akşehir İlçesi'ne bağlı Yeniköy'de Merkez Camii'nde camı girip içeri giren kişi ya da kişiler imamın sarığını çaldı. Olay, Yeniköy'deki Merkez Camii'nde meydana geldi. İddiaya göre camı kırıp camiye giren kişi ya da kişiler imam Ahmet Güleç'in kullandığı sarığı çaldı. Olayın sabah namazından sonra gerçekleştiğini belirten imam Güleç, "Saban namazını kıldırdıktan sonra camiden ayrıldı. Cuma namazı için camiye tekrar geldiğimde camın kırık ve sarığımın olmadığını fark ettim. Sarığı niçin çaldıklarını merak ediyorum."'dedi.

Camiden sarığı çalan kişi ya da kişilerin daha sonra Kuran Kursu, Yenikoy İlkokulu ve Cengiz Bayram'a ait kahvehaneye camını kırıp içeri girdikleri, kahvehaneden 100 lira madeni parayı alıp kaçtıkları saptandı.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler