Çaldığı sobadan bakın ne çıktı

 İzmir'in Yeşilyurt İlçesi'nde, annesine ait kuzine sobayı borçlarını ödemek için eve girip gizlice alan ve hurdacıya 25 TL'ye satan 31 yaşındaki Fatih Kumru yakalandı. Sobanın içinde 15 bin TL'lik ziynet eşyasının bulunduğunu polisten öğrenen Kumru, şoke

Çaldığı sobadan bakın ne çıktı

 

İzmir'in Yeşilyurt İlçesi'nde, annesine ait kuzine sobayı borçlarını ödemek için eve girip gizlice alan ve hurdacıya 25 TL'ye satan 31 yaşındaki Fatih Kumru yakalandı. 

Sobanın içinde 15 bin TL'lik ziynet eşyasının bulunduğunu polisten öğrenen Kumru, şoke oldu. 

 

Hırsızlık olayı, dün saat 18.00 sıralarında, Doğanay Mahallesi 9106 Sokak 13 numarada meydana geldi. İşçi emeklisi 70 yaşındaki Cevat Kumru ile 65 yaşındaki Salihe Kumru bir süre önce İzmir dışında olan akrabalarını ziyarete gitti. Çift, ara sıra evi kontrol etmesi konusunda kızı Türkan Göksel'i uyardı. Akşam saatlerinde evi kontrol eden Göksel, içerisinde annesine ait altınların saklı olduğunu bildiği kuzine soba ile buzdolabının çalındığını fark edince, polisi aradı. 

 

Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri evde incelemede bulundu. Eve girişlerde herhangi bir zorlama olmadığını fark eden görevliler Göksel'e başka herhangi bir kimse de anahtar bulunup bulunmadığını sordu. Göksel'in, duşakabin servisinde çalışan ağabeyi Fatih Kumru'da yedek anahtar bulunduğunu söyleyince, görevliler telefonla ulaştığı şüpheliyi polis merkezine çağırdı. Polis merkezine gelince sorgula alınan Fatih Kumru, evde bulunan buzdolabı ile sobayı borcu bulunduğu ve paraya ihtiyacı olduğu için çalıp 225 TL'ye sattığını itiraf etti.

 

Polislerden 25 TL'ye sattığı soba içinde annesine ait 15 bin TL değerinde ziynet eşyasının bulunduğunu öğrenen Kumru'nun şoke olduğu belirtildi. Fatih Kumru'nun ifadesi doğrultusunda hurdacıya ulaşan polis, ziynet eşyalarını ele geçirdi. Çalınan altınlar Göksel'e teslim edildi. 

 

Herhangi bir suçtan kaydı bulunmayan şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Ayrıca ismi açıklanmayan hurdacının da savcının talimatı ile evraklarının elden adliyeye gönderileceği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler