Çakıcı hastaneye kaldırıldı

Kocaeli F Tipi Cezaevi'nde hükümlü bulunan organize suç örgütü elebaşı Alaattin Çakıcı, sırt ve ayağındaki ağrı şikayeti ile bugün tekrar Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.Çakıcı, "Ergenekon ile bir ilişkim tespit edilirse ifade vermeye hazırım." ded

Çakıcı hastaneye kaldırıldı

Kocaeli F Tipi Cezaevi'nde hükümlü bulunan organize suç örgütü elebaşı Alaattin Çakıcı, sırt ve ayağındaki ağrı şikayeti ile bugün tekrar Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Çakıcı, "Ergenekon ile bir ilişkim tespit edilirse ifade vermeye hazırım." dedi.

Dört gün önce Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Çakıcı'nın ayağındaki ağrı nedeniyle doktorlar fizik tedavi görmesine karar vermişti. Bugün cezaevi aracıyla geniş güvenlik önlemleri altında hastaneye getirilen Çakıcı, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Servisi'ne alındı. Burada bir süre tedavi gördükten sonra tekrar cezaevine götürüldü.

Cezaevi aracına götürülürken bir açıklama yapan Çakıcı, Ergenekon ile bağlantısı olmadığını söyledi. Çakıcı "Teknoloji ile geçmişte kimin kimle ilişkisi olduğu ortaya çıkartılıyor. Varsa bizim ilişkimiz, Ergenekon'a da çağırabilirler, mahkemeye de gideriz, ifademizi de veririz" dedi.

Çakıcı'nın bitkin olduğu gözlendi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler