Çakıcı fizik tedavi görüyor

Kocaeli F Tipi Cezaevi'nde hükümlü bulunan organize suç örgütü elebaşı Alaattin Çakıcı, sırt ve ayağındaki ağrı şikayeti nedeniyle getirildiği Kocaeli Devlet Hastanesinde fizik tedavinin ardından cezaevine götürüldü.Cezaevi aracıyla geniş güvenlik önlemle

Çakıcı fizik tedavi görüyor
Kocaeli F Tipi Cezaevi'nde hükümlü bulunan organize suç örgütü elebaşı Alaattin Çakıcı, sırt ve ayağındaki ağrı şikayeti nedeniyle getirildiği Kocaeli Devlet Hastanesinde fizik tedavinin ardından cezaevine götürüldü.

Cezaevi aracıyla geniş güvenlik önlemleri altında hastaneye götürülen Çakıcı, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Servisine alındı. Bu sırada basın mensuplarının görüntü alamaması için, cezaevi aracı polikliniğin kapısına yanaştırıldı.

Sırt ve ayağındaki ağrı şikayeti nedeniyle 13 Şubattan bu yana fizik tedavi ve rehabilitasyon gören Çakıcı, servisteki yaklaşık yarım saatlik seansın ardından geniş güvenlik önlemleri altında cezaevi aracıyla hükümlü bulunduğu Kocaeli F Tipi 1 Nolu Yüksek Güvenlikli Cezaevi'ne götürüldü.

Karagümrük Spor Kulübü Lokali baskını nedeniyle 14 yıl 9 ay 20 gün, Tevfik Nurullah Ağansoy'un Bebek'te öldürülmesiyle ilgili olarak da 18 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırılan Alaattin Çakıcı, sağlık sorunları nedeniyle Tekirdağ F Tipi Cezaevi'nden geçen yıl Kocaeli F Tipi Cezaevi'ne nakledilmişti.

Çakıcı, kronik kalp damar problemi yaşaması, damarlarından birinin tıkalı olması, karaciğerindeki kist, göğüs ve fıtıktan kaynaklı boyun ağrıları nedeniyle daha önce de hastaneye kaldırılmıştı.

Çakıcı, son olarak 14 Ocak 2009'da göğüs ve sırt ağrısı şikayetinin detaylı incelenmesi amacıyla Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam