Buz tutan gölette 2 çocuk öldü

Edinilen bilgiye göre, Kütahya'nın Göveççe Mahallesi'nde sulama amaçlı kullanılan yaklaşık 5 metre derinliğindeki göletin üzerinde kayarken buzun kırılması sonucu gölete düşen Kağan Yıldız (12) ve Enes Erdoğmuş (12) boğularak hayatını kaybederken, Alaatti

Buz tutan gölette 2 çocuk öldü

Edinilen bilgiye göre, Kütahya'nın Göveççe Mahallesi'nde sulama amaçlı kullanılan yaklaşık 5 metre derinliğindeki göletin üzerinde kayarken buzun kırılması sonucu gölete düşen Kağan Yıldız (12) ve Enes Erdoğmuş (12) boğularak hayatını kaybederken, Alaattin Parlak (12) ise köylülerin yardımıyla kurtuldu. Alaattin Parlak, Kütahya Evliya Çelebi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerine gelen sivil savunma ekiplerinin yaklaşık bir saat süren çalışmaları sonucu 2 çocuğun cesedi

bulundu. Kütahya Valisi Kenan Çiftçi ve diğer yetkililer de gölete gelerek arama kurtarma çalışmalarını yerinde takip etti.

İl merkezine yaklaşık 8 kilometre uzaklıktaki göletin İl Özel İdaresi'ne ait olduğu ve sulama amaçlı olarak kullanıldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler