Büyük vurgun!

İstanbul Sancaktepe’deki bir kuyumcuya yanındaki işyerinden tünel kazarak giren kimliği belirsiz kişiler, yaklaşık 2 milyon lira değerinde 18 kilo altını alıp kayıplara karıştı. Altınların sigortasının bulunmadığı öğrenilirken, olay sonrası şok geçiren ku

Büyük vurgun!

İstanbul Sancaktepe’deki bir kuyumcuya yanındaki işyerinden tünel kazarak giren kimliği belirsiz kişiler, yaklaşık 2 milyon lira değerinde 18 kilo altını alıp kayıplara karıştı. Altınların sigortasının bulunmadığı öğrenilirken, olay sonrası şok geçiren kuyumcu hastaneye kaldırıldı

İSTANBUL Sancaktepe'deki büyük soygunu, dün sabah iş yerine gelen kuyumcu Sadık Paşalar fark etti ve hemen polisi aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri, hırsızların bitişikteki işyerinden kuyumcu dükkanına, bir metre derinliğinde, 70 santimetre genişliğinde ve 1 metre 80 santimetre uzunluğunda tünel kazdıklarını, çelik kasayı da oksijen kaynağıyla keserek açtıklarını belirledi. 2 milyon lira değerinde 18 kilo altını çalınan kuyumcu Sadık Paşalar, rahatsızlandı ve hastaneye kaldırıldı. Tünel kazılan iş yerinin daha önce çiçekçi olduğu, 15 gün önce tadilat yapılacağı gerekçesiyle boşaltıldığı belirlendi. İş yerinin kepenklerinin sürekli kapalı olduğu ve çevredekilere "İşçiler gece tadilat yapıyor" denildiği öğrenildi. Geniş çaplı araştırma başlatan polis, parmak izi incelemesi yaptı ve çöp kutusundaki yazar kasa fişlerini de delil olarak topladı. Hırsızların kaçarken düşürdüğü altınlar ise tek tek toplandı.

Tünel kazılan dükkanda daha önce çiçekcilik yapan Refik Serdar ise ifadesine başvurulmak üzere emniyete götürüldü. iddialara göre Serdar'ın dükkanına 15 gün önce 3 kişi gelip, marka bir çiçekciligin bayiliğini vermek için teklifte bulundu. Ancak bu kişiler, kendilerinin dükkan içinde dekor yapmaları gerektiğini belirterek para teklif etti. Güvenlik kamera kayıtlarında tadilat yapma gerekçesiyle gelen üç kişinin sürekli şemsiye kullandıkları dikkat çekti. Polis, 3 şüphelinin peşine düşerken, altınların sigortası bulunmadığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler