Bursa'dan 3 tutuklama kararı

Alınan bilgiye göre, Bursa Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin ''rüşvet alma, vermek ve aracılık etme, görevi kötüye kullanma ve cezaevine dışarıdan malzeme sokulmasına göz yumma'' suçlamalarıyla 2 gün önce gözaltına al

Bursa'dan 3 tutuklama kararı

Alınan bilgiye göre, Bursa Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin ''rüşvet alma, vermek ve aracılık etme, görevi kötüye kullanma ve cezaevine dışarıdan malzeme sokulmasına göz yumma'' suçlamalarıyla 2 gün önce gözaltına aldığı Bursa E Tipi Cezaevi Müdürü Abdülkadir Ö. ile gardiyanlar Ali Ö, Mustafa İ, Yasin E. ve Kemal Ö, mahkum yakınları Mehmet Ali M. ve Mahmut M. emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildikleri adliyede Cumhuriyet Savcısına ifade verdi.

Gardiyan Yasin E, Cumhuriyet Savcılığınca serbest bırakılırken diğer 6 zanlı tutuklanmaları talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Zanlılardan Bursa E Tipi Cezaevi Müdürü Abdülkadir Ö. ile gardiyanlar Ali Ö. ve Kemal Ö, tutuklanırken Mustafa İ. kefaletle serbest bırakıldı.

Mahkum yakınları Mehmet Ali M. ve Mahmut M'nin nöbetçi mahkemedeki işlemleri sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler