Bursa'da bomba yüklü araç paniği

 Bursa Askeri Hastanesi'ne girmekten son anda vazgeçen beyaz renkli bir araç, polis ekiplerini alarma geçirdi.  Gaziantep'te 9 kişinin öldüğü, 69 kişinin yaralandığı bombalı saldırının ardından tüm yurtta teyakkuzda olan emniyet güçleri, şüpheli görülen ş

Bursa'da bomba yüklü araç paniği

 

Bursa Askeri Hastanesi'ne girmekten son anda vazgeçen beyaz renkli bir araç, polis ekiplerini alarma geçirdi. 
 
Gaziantep'te 9 kişinin öldüğü, 69 kişinin yaralandığı bombalı saldırının ardından tüm yurtta teyakkuzda olan emniyet güçleri, şüpheli görülen şahıs, araç ve paketleri bir bir kontrolden geçiriyor. Dün akşam saat 21.00 sıralarında sürücüsü Çekirge'deki Bursa Askeri Hastanesi'ne girmekten son anda vazgeçen beyaz renkli araç, polisi alarma geçirdi. Emniyet güçleri hastane güzergahındaki bütün yolları tutarken, kısa bir süre sonra aracın hastaneye hasta getiren bir araç olduğu anlaşıldı. 
 
Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, kent merkezinde ve ilçelerinde tüm ekiplerin uygulamalarının yanı sıra MOBESE görüntülerinin de anlık olarak izlendiğini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler