Burhan Şeşen'in oğlu defnedildi

Grup Gündoğarken'in solisti Burhan Şeşen'in 26 yaşında hayata veda eden oğlu Serhan, efnase Pink Floyd frubunun Wish You Were Here ('Keşke Burada Olsaydın) şarkısı eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı

Burhan Şeşen'in oğlu defnedildi

. Genç Şeşen için  Erenköy Galipaşa Camii'nde cuma namazı sonrası cenaze töreni düzenlendi. Kılınan namazın ardından Şeşen'in tabutu alkışlarla cenaze arabasına konuldu. Bu sırada özel ses sistemiyle donatılmış bir arabadan Serhan Şeşen'in çok sevdiği Pink Floyd'un Wish You Were Here adlı şarkısı çalındı.

Törende, üstünde oğlunun resmedildiği tişört bulunan baba Burhan Şeşen  ile dedesi Turhan Şeşen, tabutun başında cenaze namazı öncesi taziyeleri kabul  etti.

Cenaze namazına, Serhan Şeşen'in annesi Nükhet Şeşen, kardeşi Dilhan  Şeşen, amcası Gökhan Şeşen, babasının amcası İlhan Şeşen, CHP İstanbul İl Başkanı  Gürsel Tekin, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, sanatçılar Ferdi Akarnur,  Harun Kolçak, Ali Rıza Binboğa, Ercan Saatçi, Levent Candaş, Ozan Doğulu, Kubat,  Edip Akbayram, Vedat Sakman, Oya Başar, Mor ve Ötesi, Nejat Yavaşoğulları, eski  futbolcularından Selçuk Yula ile sanat ve spor camiasının yanı sıra çok sayıda  sevenleri ve vatandaşlar katıldı.

Cenaze namazının ardından Serhan Şeşen'in cenazesi, sevdiği müzik  eşliğinde ve sevenlerinin alkışları eşliğinde götürüldüğü Çengelköy Mezarlığı'na  defnedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam