Bunu da yaptılar!

 Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde Güzel ve Özyaşar ailleri arasında hayvan otlatması yüzünde 4 yılda 4 kişinin hayatını kaybettiği kan davasında son kurban 10 yaşındaki çocuk oldu. Diyarbakır'ın Çermik ilçesine bağlı Karamusa köyünde 2009'da hayvan otlatmas

Bunu da yaptılar!

 

Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde Güzel ve Özyaşar ailleri arasında hayvan otlatması yüzünde 4 yılda 4 kişinin hayatını kaybettiği kan davasında son kurban 10 yaşındaki çocuk oldu.

 

Diyarbakır'ın Çermik ilçesine bağlı Karamusa köyünde 2009'da hayvan otlatması yüzünden Güzel ve Özyaşar aileleri arasında çıkan kavgada Hanife Durmaz ve Nesip Özyaşar yaşamını yitirdi. Olayın ardından aileler arasında kan davası başladı. 2 kişinin ölümüyle ilgili 2010 yılında Diyarbakır 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ardından Çermik Adliyesi'nden ayrılan taraflardan Naif, Şerif ve Veli Özyaşar isimli kardeşler, Güzel ailesinin fertlerini kaleşnikoflarla taradı. Saldırıda Emin Güzel olay yerinde, emekli bekçi Abdulkerim Karataş, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

 

EV TARANDI

 

Çermik ilçesinde yaşayan Özyaşarlar aile fertleri evde toplantı halinde oldukları sırada, Güzel ailesi mensupları tarafından uzun namlulu silahlar ile tarandı. Saldırıda evde misafir olan 10 yaşındaki Mehmet Özyaşar hayatını kaybetti. Polis ve jandarma saldırıyı gerçekleştiren kişilerin bulunması için çok yönlü çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam