Bu yarışma Umre'ye gönderiyor

Yarışma editörü Abdulhamid Ramazanoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, nisan ayının yaklaşmasıyla, peygamber efendimizin anıldığı Kutlu Doğum Haftası için hazırlıkların hız kazandığını, kendilerinin de dernek olarak, www.kutludogum.net internet sitesi aracılı

Bu yarışma Umre'ye gönderiyor

Yarışma editörü Abdulhamid Ramazanoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, nisan ayının yaklaşmasıyla, peygamber efendimizin anıldığı Kutlu Doğum Haftası için hazırlıkların hız kazandığını, kendilerinin de dernek olarak, www.kutludogum.net internet sitesi aracılığıyla, ''Sözler o'nunla güzel'' sloganıyla bir yarışma başlattıklarını belirtti.

Geçen yıl da bir yarışma düzenlediklerini ve büyük ilgi gördüğünü kaydeden Ramazanoğlu, şöyle devam etti:

''Bu yıl yarışma daha da zenginleştirilerek dört farklı kategoride düzenleniyor. İlköğretim çağına yönelik 'mektup', lise çağına yönelik 'kompozisyon' ve genele yönelik Hz. Peygamber temalı 'hutbe' ve 'hikaye' yarışmaları. Bu yılki katılımın artacağına inanıyoruz. Maksadımız bu çalışmayla binlerce evde peygamberimizin anlaşılmasına mütevazı bir katkı sunabilmektir.''

Katılımcıların yazılarını, 15 Şubat-20 Mart 2009 tarihleri arasında söz konusu siteye gönderebileceklerini belirten Ramazanoğlu, seçici kurul tarafından yapılacak değerlendirmenin ardından yarışma sonuçlarının ve dereceye girenlerin 30 Nisan 2009 tarihine kadar siteden ilan edileceğini kaydetti.

-ÖDÜLLER-

Açıklamaya göre, ''mektup'', ''kompozisyon'', ''hutbe'' ve ''hikaye'' dallarında dereceye girenlere şu ödüller verilecek:

-İlköğretime yönelik mektup dalında birinci ve ikinciye dizüstü bilgisayar, üçüncüye avuçiçi pc bilgisayar

-Liselilere yönelik kompozisyon dalında birinciye 2 kişilik umre ziyareti, ikinciye umre ziyareti, üçüncüye dizüstü bilgisayar.

-Genele yönelik hutbe ve hikaye dallarında birinci, ikinci ve üçüncülere, umre ziyareti ile sürpriz hediyeler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam