Bu nasıl insan!

Elazığ'ın Karakoçan İlçesi'nde 25 yaşındaki Mehmet Akif Yıldırım, kendisinden ayrılmak isteyen nişanlısı 20 yaşındaki Medya Oral'ı, babasının evinde tabancayla öldürdü.Karakoçan İlçesi'nde yaklaşık 4 ay önce tanışarak nişanlanan Mehmet Akif Yıldırım ile M

Bu nasıl insan!

Elazığ'ın Karakoçan İlçesi'nde 25 yaşındaki Mehmet Akif Yıldırım, kendisinden ayrılmak isteyen nişanlısı 20 yaşındaki Medya Oral'ı, babasının evinde tabancayla öldürdü.

Karakoçan İlçesi'nde yaklaşık 4 ay önce tanışarak nişanlanan Mehmet Akif Yıldırım ile Medya Oral arasında daha sonra anlaşmazlık çıktı. Genç kızın ayrılma isteği nişanlısı tarafından kabul edilmedi.

Bugün öğle saatlerinde Medya Oral'ın baba evine gelen Mehmet Akif Yıldırım, nişanlısı ile özel olarak görüşmek istedi. Bir odaya geçen Yıldırım ile Oral arasında yüksek sesli tartışmalar yaşandıktan sonra, iddiaya göre bir el silah sesi duyuldu. Medya Oral'ın yakınları odaya koşarken, Mehmet Akif Yıldırım elinde tabanca ile dışarı doğru kaçtı. Odaya giren yakınları genç kızı kanlar içinde yerde buldu. Göğsünden tek kurşunla vurulan Medya Oral olay yerinde yaşamını yitirirken, Mehmet Akif Yıldırım ortadan kayboldu.

Karakoçan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Medya Oral'ın cesedi, yapılan otopsiden sonra asri mezarlıkta toprağa verildi.

Polis, Mehmet Akif Yıldırım'ı yakalamak için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam