Bu Ilçede '5 Ton Hamsi' Tüketilecek

 Ümraniye Rizeliler Derneği tarafından 10 Şubat Pazar günü Ümraniye yeni meydanında hamsi ve horon festivali düzenlenecek. Yarın saat 12.00 da başlayacak etkinlik akşam 17.30 a kadar sürecek. Günboyu tonlarca hamsinin Ümraniyelilere ve İstanbullulara ikra

Bu Ilçede '5 Ton Hamsi' Tüketilecek

 

Ümraniye Rizeliler Derneği tarafından 10 Şubat Pazar günü Ümraniye yeni meydanında hamsi ve horon festivali düzenlenecek.
 
Yarın saat 12.00 da başlayacak etkinlik akşam 17.30 a kadar sürecek. Günboyu tonlarca hamsinin Ümraniyelilere ve İstanbullulara ikram edilecek. 5 ton hamsinin tüketileceği festivalde bir de binlerce vatandaşımızın katılacağı 'Horon' şenliği de olacak.
 
Yoğun bir katılımın beklendiği programda yerel sanatçılarla kemenç ve tulumun sesiyle ve folklor ekibiyle Ümraniye çoşacak. Hamsinin lezzeti ve Karadeniz müziğinin eşsiz güzelliğiyle devam edecek programda sanatçılar Şükrü Güler ve Zeki Uçkan'ın konseri olacak.
 
Ümraniye Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen programda yoğun bir protokol katılımı bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler