Bu ikramiye çıldırtır!

Süper Loto 6/54'ün geçen hafta yapılan çekilişinde de 6 bilen çıkmayınca yaklaşık 11 milyon lira tutarındaki ikramiye bu haftaya devretti.Bu akşam yapılacak çekilişte Süper Loto 6/54'de 6 bilenlere dağıtılacak ikramiyenin 14 milyon liraya ulaşması bekleni

Bu ikramiye çıldırtır!

Süper Loto 6/54'ün geçen hafta yapılan çekilişinde de 6 bilen çıkmayınca yaklaşık 11 milyon lira tutarındaki ikramiye bu haftaya devretti.

Bu akşam yapılacak çekilişte Süper Loto 6/54'de 6 bilenlere dağıtılacak ikramiyenin 14 milyon liraya ulaşması bekleniyor...

SINIR OLMAMASI RAKAMI UÇURUYOR!

Sayısal Loto’da tercih 49 numara arasından yapılırken, Süper Loto’da tercih 54 numara arasından yapılıyor. Süper Loto’nun en büyük özelliği, ikramiyenin bir sonraki haftaya devretmesinde sınır bulunmaması.

SÜPER LOTO'DA EN ÇOK ÇIKAN NUMARALAR!

Şans oyunu meraklılarının bir bölümü en çok çıkan numaralara, bir bölümü ise o güne kadar en az çıkan numaralara oynadığında kazanma şansının artacağını düşünüyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam