Bu da jigolo çetesi

Antalya'da internet üzerinden gösterdikleri kadınların çıplak görüntüleriyle tuzaklarına düşürdükleri erkekleri jigolo yaparak para kazanmayı vadedip dolandıran çete, düzenlenen operasyonla çökertildi. Operasyonda 3'ü kadın 6 kişi gözaltına alındı.Antalya

Bu da jigolo çetesi

Antalya'da internet üzerinden gösterdikleri kadınların çıplak görüntüleriyle tuzaklarına düşürdükleri erkekleri jigolo yaparak para kazanmayı vadedip dolandıran çete, düzenlenen operasyonla çökertildi. Operasyonda 3'ü kadın 6 kişi gözaltına alındı.

Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri yaklaşık 3 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından dolandırıcılık çetesi üyelerine operasyon düzenledi.
 
İnternet ortamında kurdukları jigolo servisleri aracılığıyla kendilerine ulaşmak isteyen erkeklere kadınların çıplak görüntülerini göstererek, "Hem bu kadınlarla ilişkiye girip hem de para kazanacaksınız" diyerek tuzaklarına düşürüp ardından da jigolo olabilmeleri için erkeklerden para alan çeteye yönelik bu sabah operasyon yapıldı. Onlarca kişiyi dolandırdıkları ortaya çıkan 3'ü kadın 6 kişi gözaltına alındı.
 
Sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen şüphelilerin sorgusunun devam ettiği, gözaltı sayısının artabileceği açıklandı.
 
Olayla ilgili soruşturma çok yönlü sürerken polis yaptığı aramalarda ele geçirdiği görüntüleri de incelemeye aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam