Bu da çalıntı villa

 Erzurum Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, merkez Yakutiye ilçesindeki 4 aynı kereste deposundan malzeme çalan kişilerin peşine düştü. İşyerlerinin güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis, sağ ayağında aksama

Bu da çalıntı villa

 

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, merkez Yakutiye ilçesindeki 4 aynı kereste deposundan malzeme çalan kişilerin peşine düştü. İşyerlerinin güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis, sağ ayağında aksama olan bir kişi ve açık kasa bir kamyonet tespit etti. Yapılan incelemede bu kişinin ve kamyonetin Erzurum'da hurdacı olarak faaliyet gösteren A.K.'nın olabileceğini tahmin edilerek yakın takibe alındı.
 
Olaylarda kullanılan kamyonetin bu iş yerine ait olduğu görülerek, iş yeri çalışanlarının kamera görüntülerindeki şüpheli eşkallerinin uyması üzerine polis 18 Eylül günü işyerine operasyon düzenledi ve hırsızlık olaylarıyla ilgili iş yerinde A.K. (37), A.B. (18), A. K. (29), E. B. (19), A.K., (26) ve A.G. (25) gözaltına alındı. 
 
Şüphelilerin, hurdacının yanında çatı ve terasıyla 4 katlı villa inşaatını çalınan malzemelerle yapıldığı ileri sürüldü. Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler