Bu arabadan sağ çıktı!

Antalya'da otomobiliyle hız yapan bir genç, elektrik direğine çarptı. Üç parçaya ayrılan araçtan ağır yaralı olarak çıkan genç sürücü, hastanede tedavi altına alındı. 24 yaşındaki Osman Solak'ın kullandığı otomobil konyaaltı'ndan şehir merkezine doğru gid

Bu arabadan sağ çıktı!

Antalya'da otomobiliyle hız yapan bir genç, elektrik direğine çarptı. Üç parçaya ayrılan araçtan ağır yaralı olarak çıkan genç sürücü, hastanede tedavi altına alındı.

 
24 yaşındaki Osman Solak'ın kullandığı otomobil konyaaltı'ndan şehir merkezine doğru giderken aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıktı. 
 
Yol kenarına savrulan araç kaldırımda bulunan aydınlatma direğine çarptı. Koltukları direğe takılan aracın, arka kısmı 20 metre, motor kısmı ise 10 metre ileriye fırladı. 
 
Üç parçaya bölünen otomobilden ağır yaralı olarak çıkan Solak, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.
 
İki bacağı ve leğen kemiği kırılan Solak'ın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler