Boyu kadar saçı var!

Kendisi 1 metre 46 santim olan Sert, "Saçlarım boyum kadar oldu. Onlara gözüm gibi bakıyorum" dedi.Aşağı Saksonya Eyaleti'ne Delmenhorst kentinde yaşayan Tamer ile Nurten Sert çiftinin 11 yaşındaki kızları Semiha Sert, uzun saçlarıyla dikkatleri üzerine ç

Boyu kadar saçı var!

Kendisi 1 metre 46 santim olan Sert, "Saçlarım boyum kadar oldu. Onlara gözüm gibi bakıyorum" dedi.

Aşağı Saksonya Eyaleti'ne Delmenhorst kentinde yaşayan Tamer ile Nurten Sert çiftinin 11 yaşındaki kızları Semiha Sert, uzun saçlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Saçlarının uzunluğu bir metre 43 santimi bulan Semiha Sert, "Ben 1 metre 46 santim boyundayım. Saçlarımın uzunluğu boyum kadar oldu. Saçlarımı hiç kesmedim bundan sonra da kesmeyi düşünmüyorum" dedi.

Uzun saçını her gün annesi tarafından örüldüğünü anlatan Semiha, "Saçımı her gün örüyorum. Uzun saçlarım okulda ve sokakta herkesin dikkatini çekiyor. Katıldığım 450.20120104134551.jpg

etkinliklerde herkes saçımı görmek için yanıma geliyor. Bu benim hoşuma gidiyor. Saçlarımı uzata bildiğim kadar uzatacağım. Belki de rekor kırarım" diye konuştu.

BAKIMI ZOR
Semiha'nın annesi Nurten ile babası Tamer Sert, kızlarının uzun saçlı olmasından çok memnun olduklarını, tek zorluğun bakımı olduğunu söylediler. Uzun saçları sevdiğini söyleyen Tamer Sert, "İlk kızımın saçı da çok uzundu. Ben uzun saçı çok seviyorum. Kızımın saçını her akşam ben tarar ve öperim. Saçını kesme konusunda karar kızımın, ben ona karışmam" dedi.

Anne Nurten ise, "Uzun saçın bakımı çok zor. Kızımın saçını yıkamak tam bir çile. Eğer saç kurutma makinası kullanmazsak saçın kuruması bir veya iki gün sürüyor. Bir gün saçın bakımı yapılmasa tekrar düzene sokmak bir günümüzü alıyor. Ama kızım saçından memnun. Onun mutluluğu bizim mutluluğumuz. Bu bölgede şimdiye kadar bu kadar uzun saçlara sahip başka bir çocuk görmedik" diye bilgi verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler