Böyle savaş görülmedi!

 New York'un geleneksel yastık savaşına yine binlerce kişi katıldı. Binlerce kişi, evlerinden getirdikleri yastıklarla New York'u savaş alanına çevirdi. Kentin Washington Meydanı Parkı'nda toplanan yastık savaşçıları, yastıklarla birbirlerini döverek'stre

Böyle savaş görülmedi!

 

New York'un geleneksel yastık savaşına yine binlerce kişi katıldı. Binlerce kişi, evlerinden getirdikleri yastıklarla New York'u savaş alanına çevirdi. Kentin Washington Meydanı Parkı'nda toplanan yastık savaşçıları, yastıklarla birbirlerini döverek'stres attı. 

 

Üniversite öğrencilerinin uğrak yerlerinden Washington Meydanı Parkı'nda yerel saat ile 15:00'te başlayan yastık savaşı yaklaşık 3 saat sürdü. Çocuk, yaşlı, genç; binlerce kişinin toplandığı alanda başlama işareti verilmesi ile herkes, yastıklarla birbirine vurmaya başladı. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı yastık savaşına, bazı New Yorklular, kasklar, özel hazırlanmış eldivenler, film kahramanları gibi farklı kostümlerle geldi. 

 

Washington Meydanı Parkı bir anda havada yastıkların ve tüylerin uçuştuğu bir alana dönüşüverdi. İlginç görüntülere sahne olan savaş, kahkahalarla sona erdi. 

 

"BURASI EVLİLİK TERAPİSİ GİBİ" 

 

Savaşmaktan yorgun düşen Elexander Gomez ile arkadaşı Greg Gonzales, "Çok eğlenceliydi, aynı zamanda iyi bir antrenman oldu. Hele birine kızgınsanız burası, gelinecek en doğru yerdi bugün. Özellikle de evliyseniz; burası evlilik terapisi bence. Eşini getir, arkadaşını getir, yastıklarla dövüp stres at. Sonunda tutuklanmak da yok, en güzel yanı bu" diye konuştu. 

 

Yastık savaşında kulanılan yastıklarsa hayvan barınaklarına bağışladı. 

 

New York'ta başlayarak aralarında İstanbul ve İzmir'in de bulunduğu kentlere yayılan yastık savaşı, bu yıl dünyanın değişik ülkelerinde 150 ayrı kentte yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler