Böyle aşk görülmedi!

Genç, "18. yaş günümü kutlarken, bundan 5 ay önce, kız arkadaşımdan kilomla ilgili olumsuz tepkiler aldım. Bu beni çok üzdü, o üzüntüyle bir karar verdim. O günden beri bir hırsla beraber kilo vermeye başladım" dedi.Lise öğrencisi Onur Akgün (18), 5 ay ön

Böyle aşk görülmedi!

Genç, "18. yaş günümü kutlarken, bundan 5 ay önce, kız arkadaşımdan kilomla ilgili olumsuz tepkiler aldım. Bu beni çok üzdü, o üzüntüyle bir karar verdim. O günden beri bir hırsla beraber kilo vermeye başladım" dedi.

Lise öğrencisi Onur Akgün (18), 5 ay önce 130 kilogram olduğunu, aşırı kilosu yüzünden fiziksel olarak bir çok hareketten yoksun kaldığını söyledi. 5 ayda 50 kilo verdiğini kaydeden Turizm Meslek Lisesi Aşçılık Bölümü Öğrencisi Onur Akgün, "18. yaş günümü kutlarken, bundan 5 ay önce, kız arkadaşımdan kilomla ilgili olumsuz tepkiler aldım. Bu beni çok üzdü, o üzüntüyle bir karar verdim. O günden beri bir hırsla beraber kilo vermeye başladım" diye konuştu.

 

Kendi belirlediği diyet programını uyguladığını belirten Akgün, "Kilo vermek, gerçekten o kadar zor bir şey değil. Öncelikle hamur işini keseceksiniz. Tatlıyı, gazlı içecekleri, şekeri azaltırsanız, spor yapmayı alışkanlık hale getirirseniz, kilo vermeniz imkansız değil. Ben günde ortalama 3 saat spor yaptım. Koştum, yürüdüm, kültür fizik hareketleri yaptım. 10 kilometre her gün düzenli yürüdüm. Yemek konusuna da gelince 3 dilim ekmek yada tam buğdaylı ekmek ve bol bol salata yedim. Et ürünlerinde ise yağsız yedim" dedi.

 

Kilo verirken kimseden destek almadığının altını çizen Akgün, 130 kiloyken giydiği elbiselerini göstererek azminin zaferine dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam