Botuyla Türkiye'yi Gezdi

Adana'nın Karataş ilçesinden yaklaşık 3 metrelik botuyla Türkiye turuna çıkan Yelken İhtisas ve Su Sporları Kulübü Üyesi Hakan Güvenç, Artvin'in Hopa ilçesinde yolculuğunu tamamladı.Güvenç, Hopa Limanı'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, yolculuğuna, Ada

Botuyla Türkiye'yi Gezdi


Adana'nın Karataş ilçesinden yaklaşık 3 metrelik botuyla Türkiye turuna çıkan Yelken İhtisas ve Su Sporları Kulübü Üyesi Hakan Güvenç, Artvin'in Hopa ilçesinde yolculuğunu tamamladı.

Güvenç, Hopa Limanı'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, yolculuğuna, Adana Çocuk Kanser Derneği yararına 30 Mart'ta başladığını belirtti.

Botuyla, Akdeniz, Ege, Marmara ve Karadeniz'deki limanlara uğradığını ve Hopa Limanı'nda yolculuğunu tamamladığını anlatan Güvenç, ''Hep bir deniz turu yaparak burada yaşadığım olayları bir kitapta toplamayı hayal etmiştim. Türkiye'nin bütün limanlarını gezerek bu hayalimi gerçekleştirdim. Şimdi gezdiğim bütün limanlarda gördüklerim ve yaşadıklarımdan yola çıkarak bu turun kitabını yazmaya başlayacağım'' diye konuştu.

Su sporlarına ilgisinin çocuk yaşlarda başladığını ifade eden Güvenç, ''Sonunda Adana'da bir grup ile bir araya gelerek Yelken İhtisas ve Su Sporları Kulübü kurduk. Faaliyetlerimiz hala devam ediyor'' dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam