Boşanmanın getirdiği felaket!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan 32 yaşındaki Erman Okudan, boşanma davasında sinir krizi geçirip kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Erman Okudan'ın annesi Gülsüm Okudan, oğlunun 2 aydır görmediği çocuğu 2 yaşındak

Boşanmanın getirdiği felaket!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan 32 yaşındaki Erman Okudan, boşanma davasında sinir krizi geçirip kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Erman Okudan'ın annesi Gülsüm Okudan, oğlunun 2 aydır görmediği çocuğu 2 yaşındaki Ahmet Ertuğ Okudan'a hasret öldüğünü söyledi.

17 Şubat Perşembe günü, 3 yıllık eşi Tuğba Okudan'ın 4. Aile Mahkemesi'nde açtığı boşanma davası için adliyeye gelen güvenlik görevlisi Erman Okudan, 2 aydır hasretini çektiği 2 yaşındaki oğlunu görme umuduyla geldiği duruşma salonunda hayal kırıklığı yaşadı. Karşı taraftan sadece eşinin avukatının katıldığını gören Okudan, duruşma sırasında sinir krizi geçirince Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Hastanenin intaniye servisinde tedaviye alınan Okudan, geçen cumartesi günü yaşamını yitirdi.

Erman Okudan'ın ölümü üzerine sinir krizi geçiren anne Gülsüm Okudan, oğlunun 2 yaşındaki çocuğu Ahmet Ertuğ Okudan'a hasret öldüğünü belirterek, "Benim çocuğum hastanede 2 gün boyunca sürekli oğlunu sayıkladı. Kendi isminin iki harfi ile eşinin isminin üç harfinden oluşan ismi verdiği oğlu Ertuğ'u iki aydır görmüyordu. (Oğlumu bir görsem, ayağa kalkıp hemen iyileşirim) diyordu. Gelinimiz Tuğba Okudan'ı aradık, ama çocuğu göndermedi. Oğlum, oğluna hasret öldü" dedi.

Gülsüm Okudan şöyle dedi:

"Oğlum ile gelinim birbirlerini çok seviyordu. 2 ay önce eşi kendisini terk edince oğlum bunalıma girdi. Kayınvalidesi Sıdıka Şen, kızını, torunumu alıp götürmüş. Defalarca barıştırmak için çabaladık, ama olmadı. Son olarak oğlunu duruşma günü görebilme umudu ile mahkemeye gitti. Ancak onlar da gelmeyip davaya sadece avukatları katılınca oğlum çok üzüldü. Mahkeme salonunda titremeye başlamış. Kardeşi hamen hastaneye götürmüş. Ertesi gün biraz rahatlamıştı. Ardından son olarak bir iğne yapıp çıkaracaklarını söylemişler. İğnesi yapıldı, oğlum fenalaşmaya başladı. O gün gözümüzün önünde öldü."

KAYINVALİDE İLE GELİNİ SUÇLADILAR

Anne Gülsüm, baba Kemalettin Okudan ile abla Nilgül Kurtçuoğlu, ölümle ilgili gelinleri Tuğba Okudan ile kayınvalide Sıdıka Şen'i suçladı. Kemalettin Okudan, oğlunun ölmeden 5 saat önce öleceğini bildiğini iddia ederek, "Orada ablasına söylemiş. (Abla ben öleceğim, oğlumu getirsinler) demiş. Ama oğlunu getirmediler. (Oğlum, oğlum, oğlum) diye diye can verdi" dedi.

Erman Okudan'ın kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için otopsi sırasında alınan kan ve doku örnekleri, Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Aile üyeleri, otopsi raporuna göre kimden davacı olacaklarına karar vereceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam