Boşanmak isteyen eşini öldürdü!

Eşi ile ayrı yaşayan T.T., kendisiyle yeninden barışmak istedi. T.T.'nin eşi H.T., (40) barışma isteğini kabul etmedi. Fabrikada işçi olarak çalışan H.T.'yi iş çıkışı Kuzey Sokakta bekleyen T.T., önce eşinin başına daha sonra ise kendi başına bir el ateş

Boşanmak isteyen eşini öldürdü!

Eşi ile ayrı yaşayan T.T., kendisiyle yeninden barışmak istedi. T.T.'nin eşi H.T., (40) barışma isteğini kabul etmedi. Fabrikada işçi olarak çalışan H.T.'yi iş çıkışı Kuzey Sokakta bekleyen T.T., önce eşinin başına daha sonra ise kendi başına bir el ateş etti. H.T. olay yerinde hayatını kaybederken, T.T. ambulansla hastaneye kaldırıldı.

T.T.'nin daha önce eşi H.T. ve oğlu O.T.'nin (16) birlikte yaşadığı eve gelerek doğalgaz saatini ateşe vermeye çalıştığı ve oğluna balyozla saldırdığı iddia edildi.

Mahalle sakinleri, T.T'nin aşırı alkol kullandığını ve sık sık eşiyle kavga ettikleri için ayrı yaşadıklarını söylediler. Komşulardan M.G., boşanma davasının açılmasından sonra T.T.'nin sık sık eşini rahatsız ettiğini ileri sürdü. M.G., "Kocası gelip rahatsız etmeye başladı, kadın barışmak istemiyordu. Adam her akşam içtiği için kadını rahatsız ediyordu. En son da bu olay oldu" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam