Bordo-Mavililer rekor kırdı

Trabzonspor taraftarları kan verme organizasyonunda buluştu. Bordo-mavili taraftarlar Kızılay'a bir günde verilen kan rekorunu kırdı.Bordomavi.net , Trabzonsporlular Birliği ve Trabzon Dernekleri Federasyonu Gençlik Kolları'nın organize ettiği ve Kızılay'

Bordo-Mavililer rekor kırdı

Trabzonspor taraftarları kan verme organizasyonunda buluştu. Bordo-mavili taraftarlar Kızılay'a bir günde verilen kan rekorunu kırdı.

Bordomavi.net , Trabzonsporlular Birliği ve Trabzon Dernekleri Federasyonu Gençlik Kolları'nın organize ettiği ve Kızılay'la ortaklaşa gerçekleştirilen kan bağışı organizasyonu renkli görüntülere sahne oldu.

Trabzonspor'un "Formalarımız Tertemiz" sloganına atıfta bulunularak "Kanımız Tertemiz" adıyla Cevahir Alışveriş Merkezi önünde gerçekleştirilen kemençeli, horonlu organizasyonda gün içi kan verme rekoru da yenilendi.

 Bordo mavili taraftarların Van depreminin ardından "Van İçin Bordo Mavi Kan" adıyla gerçekleştirdiği kan bağışı kampanyasına ait olan günlük rekor, 180 ünite kan bağışıyla kırılmış oldu.

Kızılay'ın elindeki kan verme ünitelerinin bitmesi nedeniyle organizasyon planlanan saatten bir saat önce sona erdi. Yetkililer, Trabzonspor taraftarlarına gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkürlerini iletti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam