Bomba gibi aşk intikamı

 BAŞKENTTE 1 ay önce, Anadolu Bulvarı’nın, Fatih Üniversitesi karşısında bulunan üst geçidindeki köprü ayağında, bir poşet içinde 11 adet el bombası ve 16 tane de Kalaşnikof mermisi ile birlikte Feride Ö. adına bir tahsilat makbuzu bulundu. Terörle Mücade

Bomba gibi aşk intikamı

 

BAŞKENTTE 1 ay önce, Anadolu Bulvarı’nın, Fatih Üniversitesi karşısında bulunan üst geçidindeki köprü ayağında, bir poşet içinde 11 adet el bombası ve 16 tane de Kalaşnikof mermisi ile birlikte Feride Ö. adına bir tahsilat makbuzu bulundu. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bombalarda ve mermilerde parmak izi ve seri numarası incelemesi yaptı. Ardından tahsilat makbuzunun üzerinde yazılı Feride Ö. ismi üzerine yoğunlaşıldı. Bombaların bulunduğu yerin yakınındaki bir benzinlikte çalıştığı tespit edilen Feride Ö., gözaltına alındı. Feride Ö.’nün ifadesi doğrultusunda, eski kocası Ömer A. ile İstanbul’da kamyon şoförü olan Hasan S. gözaltına alındı. Şüphelilerin ifadesinde yola çıkan ekipler, Feride Ö.’nün kısa süre önce ayrıldığı sevgilisi A.Ş.’yi de Antalya’da gözaltına alarak Ankara’ya getirdi. Gözaltına alınan 4 kişinin de herhangi bir örgüt bağlantısı bulunmadı.
 
EVİ CEPHANELİK GİBİ
 
Polis, Antalya’da esnaflık yapan ve evli olan A.Ş.’nin, kendisini terk eden Feride Ö.’den intikam almak amacıyla bombaları bıraktığı sonucuna vardı. A.Ş.’nin, Antalya’daki evinde de, çoğunluğu uçaksavar olmak üzere 31 adet mermi ele geçirildi. Sorguları tamamlanan Feride Ö., eski kocası Ömer A. ile kamyon şoförü Hasan S. serbest bırakılırken, A.Ş.’nin ise sorgusu devam ediyor. Olayla ilgili bir kişinin daha gözaltına alındığı da belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam